5. L'Alhóndiga Icono google maps

L'Alhóndiga, que deixa veure la seva maó vermell i torrasses entre els arbustos de la plaça Arriquibar, recorda el que va ser alcalde i ànima de la transformació de Bilbao: Iñaki Azkuna. Es tracta d'un antic magatzem de vins reconvertit en un gran contenidor cultural per l'arquitecte i creador Philippe Starck. 43.000 metres quadrats plens de vida gràcies a les exposicions, concerts, conferències, zones de lectura, cinemes ... i una piscina avantguardista de sòl transparent.


* En dues imatges observem diferents vistes exteriors de la façana i arquitectura de el Centre Azkuna, un lateral i l'entrada principal.

No deixeu de visitar el seu interior. Li sorprendran les 47 majestuoses columnes de l'atri principal. Totes elles diferents per simbolitzar "la infinitat de cultures, guerres i religions viscudes per l'home al llarg de la seva història".

https://www.azkunazentroa.eus/az/cast/inicio/visita-azkuna-zentroa/el-edificio

L'Alhóndiga es troba obert de dilluns a diumenge i es pot concertar en informació una cita per poder conèixer el centre amb l'ajuda d'un guia que ens ajudarà a que la nostra visita sigui una experiència completa.




Map's Voice

info@puntodis.com

Copyright 2020 © Puntodis S.L.