2. San Mamés Icono google maps

San Mamés és un estadi de futbol que va ser inaugurat en la seva primera fase de construcció el 16 de setembre de 2013 i és el successor de l'antic San Mamés.

L'estadi deu el seu nom a San Mamés, el nen màrtir que, segons explica la llegenda, va amansir als lleons als quals va ser llançat. És també per això pel que als jugadors de l'Athletic de Bilbao se'ls crida: "els lleons".

És utilitzat principalment per l'Athletic Club per a la pràctica de futbol, si bé té altres usos complementaris en els quals s'inclou un centre d'innovació esportiva i un altre de medicina esportiva, una pista d'atletisme subterrània i un poliesportiu municipal.


* En aquesta imatge apareix l'interior de l'estadi de el Nou San Mames.


L'Athletic Club de Bilbao és molt més que un equip de futbol. Representa els valors de l'esforç i l'aposta per la seva "pedrera de futbolistes" com a filosofia. Aquest equip fundat en 1898 i els colors són el vermell i el blanc compta amb un nou estadi des de 2013.

Amb una capacitat per a 53 mil espectadors és una referència a nivell mundial, tant per la seva arquitectura com per les instal·lacions de què disposa. Les seves condicions de disseny, confort, seguretat, accessos i serveis han portat a la UEFA a qualificar a San Mamés amb la màxima classificació per a albergar grans esdeveniments futbolístics, per exemple, l'Eurocopa 2020. A més, serà utilitzat com a recinte per a concerts de gran envergadura , a l'igual que el seu antecessor.

https://www.athletic-club.eus/san-mames/el-estadio


* En aquesta imatge apareix una dona tocant l'escut d'una gran bandera de l'Athletic Club.





Map's Voice

info@puntodis.com

Copyright 2020 © Puntodis S.L.